Hotel si camping: Babou Maramureș * (Breb)

Servicii:

  • cazare, materiale tustice informative
  • închirieri biciclete

Camping-ul și hostelul sunt gestionate de un cuplu din Olanda care s-au mutat aici în anul 2011. Hostelul și toaletele pentru camping sunt amenajate într-un hambar tradițional renovat, iar camping-ul se află în spatele casei mici de lemn unde locuiește cuplul. În zona camping-ului există hamace, zone speciale pentru focuri de tabără, puncte cu electricitate și nu în ultimul rând priveliști generoase cu munții dimprejur. De la Babou se poate observa viața de zi cu zi a sătenilor, se poate pleca în drumeție prin satele învecinate și în zonele de munte sau se poate sta în hamac, bucurându-te de liniște și natură.

Mergând prin sat spre camping, ultimii 900 de metri se parcurg pe un drum îngust și nepavat, deci neaccesibil pentru rulote mari. Mașinile mici și rulotele până în 6 metri lungi pot pătrunde până la destinație.

Limbi străine: engleză, olandeză.

Babou Maramureșa primit certificatul Eco-România pentru bune practici în ecoturism și acesta sprijină demersul de dezvoltare a destinației Eco Maramureș în calitate de partener.

Telefon: 0768397339/0262374717
Email: info@baboumaramures.com
www.baboumaramures.com