Hotel si camping: Babou Maramureș * (Breb)

DESCRIERE

În Maramureș te vei simți ca și cum ai călători înapoi în timp!

Pensiunea și  camping- ul Babou sunt situate în satul Breb, unul dintre cele mai frumoase și tradiționale sate din Maramureș.

Pensiunea  este construită într-un hambar tradițional, cu o cameră comună și o bucătărie simplă la parter. La primul etaj se află dormitorul comun cu paturi de o persoană. Priveliștea din jur este spectaculoasă, tot ce mai trebuie să faceți este să vă relaxați și să vă bucurați de natură și viața simplă de la țară!

În grădina de aproximativ 7000 de metri pătrați este situat campingul, iar aici veți găsi scaune, hamace și locuri unde puteți face foc, pentru a vă bucura de momente de relaxare și reconectare la spațiul rural și natură.  Găsiți-vă un loc în iarbă sau sub un copac și bucurați-vă de priveliști până în Ucraina!

Din grădină  puteți să vă îndreptați pașii oriunde doriți: pe câmpurile din jur, în alte sate, în pădure și chiar până la crestele Masivului Gutâi. Satul în sine este o adevărată atracție: cărări neasfaltate, ulițe care se rostogolesc în sus și în jos pe dealuri, pâraie cu poduri de lemn pentru a le traversa, livezi  pline de mere și prune, cai și căruțe, localnici la muncă pe  câmpuri. Există, de asemenea, o biserică veche din lemn, monument istoric, o mulțime de case din lemn cu porți tradiționale maramureșene și oameni minunați care vă pot invita în casa lor pentru o pălincă de casă și o gustare. Produsele servite vor fi exclusiv din producția proprie. Fiecare are în ogradă vaci, oi, porci, găini.

Închiriați o bicicletă și străbateți de dimineață până la apus cărările!

Cei care adoră traseele montate pot merge pe Creasta Cocoșului, care se zărește în depărtare, drumul până în vârf este accesibil și există trasee marcate, recomandarea e să purtați încălțăminte cu talpă aderentă.

Dacă aveți întrebări despre regiune și România sau doriți doar să discutați, proprietarii  vor fi acolo pentru dumneavoastră.

FACILITĂȚI

 • Acces GRATUIT la internet WiFi
 • Grădină cu hamace
 • Zonă de picnic
 • Locuri unde puteți face foc
 • Parcare privată

SPECIAL

 • Cazare într-o cameră amenajată într-un vechi hambar recondiționat
 • Camping cu cortul sau rulota
 • Posibilitate pentru foc de tabără
 • Animalele de companie sunt acceptate cu mult drag
 • Închirieri biciclete la cost suplimentar
 • Limbi străine: engleză, olandeză.

BABOU MARAMUREȘ – PENSIUNE TURISTICĂ * și CAMPING*a primit certificatul Eco România pentru bune practici în eco-turism și aceasta sprijină demersul de dezvoltare a destinației Eco Maramureș în calitate de partener.

CAPACITATE: 

PENSIUNE: 4 persoane într-un spațiu de cazare

CAMPING: 40 de persoane în 10 locuri de camping

LOCAȚIE:  Nr. 149, 437206 Breb, comuna Ocna Șugatag, jud. Maramureș

CONTACT:

Telefon: 0771218953                

Mail: info@baboumaramures.com

Website: www.baboumaramures.com     

Facebook: @BabouMaramures