Breb’s Cosy Barn

BREB`S COSY BARN – APARTAMENTE DE ÎNCHIRIAT***

Booking.com

DESCRIERE

Breb`s Cosy Barn este un vechi hambar tradițional din lemn, amplasat într-o grădină privată, minunată, verde, din fermecatorul sat Breb. Transformat într-un spațiu de locuit frumos, alternativ, vibrant și plin de lumină, dă viață lemnului vechi și o notă tradițională. Fiind renovat cu paturi confortabile și bucătarie complet echipată, creează o atmosferă specială, cu aromele vremurilor trecute.

Hambarul este acum împărțit în 2 zone independente (2 intrări separate, 2 bucătării, 2 băi și 2 dormitoare mari) care pot fi închiriate separat sau se poate închiria întreaga casă, pentru un grup mai mare.

Sunt două  apartmente… cel mic a fost făcut din grajdul de animale…..acum transformat într-o cameră confortabilă cu loc de lectură/cântat/colț de odihnă, o bucătărie frumoasã unde puteți face cafea, pregăti micul dejun și o baie mică, drăguță, cu duș. Sus pe scări este un dormitor mare cu un pat matrimonial, un pat pentru copii  și, dacă este necesar, un fotoliu confortabil pentru al doilea copil.

Al doilea apartment este mai mare, a fost folosit pentru  căruțele cu cai, hambarul cu fân și o cameră mică unde a stat odată  familia.. acum este o bucătărie spațioasă, un living luminos cu vedere la gradină pe două laturi. Scara mare urcă într-un dormitor deschis, unde o familie/grup de 4-5 persoane poate dormi confortabil, fără a fi înghesuită. Există spațiu pentru un pat suplimentar sau un pat pentru copil. Afară, în gradină, aveți mai multe optiuni unde puteti mânca/sta/vă puteți relaxa..  să petreceți un timp plăcut  alături de prieteni și familie. Copiii sunt foarte bineveniți, au un loc de joacă minunat în curtea hambarului. Câinii bine educați, care călătoresc cu familia lor, se pot bucura și ei de vacanță, fiind bine veniți.

Grădina  este mare, cu mult spațiu verde și o vatră de foc… mese, scaune și bănci în aer liber, hamace…și un foisor minunat pentru zilele ploioase.

În Breb  puteti admira  modul de viață arhaic, oamenii fiind aproape de natură, lucrând încă pâmântul după metode străvechi. Există aici și  două restaurante mici, fermecatoare, cu grădină și terasă în aer liber, unde se servesc mâncăruri locale delicioase, de casă.

De aici puteți porni în drumeție către obiective turistice naturale, precum Creasta Cocoșului, Tăul Chendroaiei sau Tăul Morărenilor sau puteți vizita celelalte sate din destinația Eco Maramureș.

O simplă plimbare prin satul Breb se poate transforma într-o experiență turistică autentică, cu case și gospodării maramureșene bine conservate, porți tradiționale, meșteri populari și localnici gata oricând să stea de vorbă cu turiștii sau chiar să-i invite în casele lor, la un păhărel de ”horincă”.

Celelalte atracții ale Maramureșului Istoric sunt situate în apropiere, la 20-30 km distanță față de Breb.

 

FACILITĂȚI

  • Grădină
  • Parcare privată
  • Loc de joacă pentru copii

SPECIAL

  • Se acceptă animale de companie
  • Vatră pentru foc

CAPACITATE: 8 persoane în 2 spații de cazare

LOCAȚIE: Breb nr.122A, comuna Ocna Șugatag,  Maramureș

CONTACT:

Maria Crișan

Telefon: 0787769212

Email: crisanmariadorina@yahoo.com

Facebook: @brebscosybarn