Pensiunea Lucia **(Breb)


DESCRIERE

Familia Godja gospodărește una dintre cele mai vechi pensiuni din Breb!

Aici vă veți bucura de ospitalitatea caracteristică Maramureșului și de mâncare delicioasă, preparată cu produse din gospodăria proprie. Pensiunea este una agroturistică, dezvoltată în jurul a două case, un foișor, o curte și o grădină mare, cu vedere spre munții Gutâi.

Una din case are o cameră tradițională, unde se găsește și zestrea familiei. În aceeași casă este și o cameră de zi, cu vedere frumoasă spre grădină și spre munții Gutâi. La mansarda nou renovată din această casă sunt două camere. Una dintre aceste camere are pat dublu, baie privată și balcon. Cealaltă cameră are trei paturi și de asemenea, baie privată și balcon. În cealaltă casă avem tot două camere. Una din ele are un pat dublu, cealaltă cameră are trei paturi. Acestea împart o singură baie.

La masă, sunteți invitați cu drag în camera de zi, cu vedere spre curte și grădină. Când vremea e frumoasă, puteți lua masa în foișorul din curte. Campingul este de asemenea posibil în grădina familiei. În camere nu există televizoare, dar există wifi și internet gratuit.

Satul Breb este locul unde veți reuși să vă desprindeți dintr-un ritm alert și să vă bucurați de viața tihnită a satului, un loc ce adună ca în căușul palmei gospodării în care mai există porți și case de lemn, grădini parcă desprinse din rai, încărcate cu pomi fructiferi, drumuri și poteci șerpuite, care te ademensc să le urmezi, pentru a păși într-o altfel de lume. În Breb mai există o biserică din lemn, monument istoric, la care vă puteți opri atunci când explorați satul nostru. Tot de aici puteți porni în drumeții spre obiectivele turistice naturale din zona destinației de ecoturism Eco Maramureș, pe trasee marcate, sau într-o drumeție mai ușoară în jurul satului Breb, pe un traseu, de asemenea marcat.

Puteți  să vizitați obiective turistice situate în apropiere: orașul Sighetu Marmației, mănastirile Bârsana și Săpânța Perii, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mocănița din Vișeu de Sus.

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Facilități de grătar
  • Terasă, grădină
  • Parcare privată.

SPECIAL

  • Preparatele servite la masă sunt gătite folosind produse proaspete din gospodăria proprie sau de la localnici.
  • Există posibilitate de campare în grădina familiei.
  • La cerere pot fi organizate drumeții cu ghid local.
  • La cerere se pot organiza seri muzicale – cost suplimentar.
  • Animalele de companie sunt acceptate, gratuit.
  • Se acceptă tichete de vacanță.

Pensiunea Lucia a primit certificatul Eco România pentru bune practici în eco-turism și aceasta sprijină demersul de dezvoltare a destinației Eco Maramureș în calitate de partener.

CAPACITATE: 9 persoane în 4 spații de cazare

LOCAȚIE:  Breb, Str. Principala nr. 285 , comuna Ocna Șugatag, Maramures

CONTACT:

Ioan Godja, Lucia Godja

Telefon: 0752 527485

Email: luciagodja@yahoo.com 

Website: www.pensiunealucia.com

Facebook: @Pensiunea-Lucia-Breb