Pensiunea Mărioara*** (Breb)

Booking.com

DESCRIERE

Odată ajunși în Maramureș, la poalele Gutinului fălos, dai peste un sat mic, bogat în tradiții, cu oameni gospodari, care-și poartă cu mândrie portul tradițional maramureșean.

Sunt zeci  de case tradiționale în Breb, așa cum este și pensiunea Mărioara, o căsuță veche, dar primitoare, care îmbină armonios casa tradițională maramureșeană, cu confortul secolului XXI. Cele 4 camere, fiecare cu baie proprie, sunt mereu pregătite să primească oaspeți de seamă. Alături este o casă nouă, construită  în stil tradițional care dispune de 4 camere cu baie proprie, sală de mese și loc de recreere. În curtea pensiunii găsiți loc de joacă pentru copii, leagăn, masă pentru picnic, iar la cerere gazdele organizează  petreceri cu ceterași sau excursii cu sania sau căruța. Dacă vreți să trăiți ca la țară, cu mâncare tradițională din  gospodăria gazdelor, cu aer curat și cu horincă bună, sunteți așteptați la Pensiunea Mărioara din Breb!

De aici puteți porni în drumeții montane sau puteți închiria biciclete pentru că există trasee marcate atât pentru drumeție, cât și pentru cicloturism sau o puteți lua agale, la pas, pe ulițele satului Breb sau  într-o drumeție ușoară în jurul satului, pe traseul marcat recent.

Atracțiile principale din Maramureșul Istoric sunt ușor accesibile de aici: orașul Sighetu Marmației, mănăstirile Bârsana și Săpânța Perii, Cimitirul  Vesel de la Săpânța, Mocănița din Vișeu de Sus.

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Facilități de grătar
  • Terasă, grădină
  • Loc de joacă pentru copii
  • Parcare privată

SPECIAL

  • Închirieri de biciclete, cost suplimentar.
  • La cerere se pot organiza petreceri cu ceterași, excursii cu sania sau căruța.
  • Proprietatea oferă servicii de transfer de la/la aeroport, gară, sau facilitează închirieri de mașini, la un cost suplimentar.
  • Se acceptă tichete de vacanță.

Pensiunea Mărioara a primit certificatul Eco România pentru bune practici în eco-turism și aceasta sprijină demersul de dezvoltare a destinației Eco Maramureș în calitate de partener.

CAPACITATE: 16 persoane în 8 spații de cazare

LOCAȚIE:  Str. Principală nr. 346, Breb, Maramureș

CONTACT:     

Viorel Marinca, Maria Marinca

Telefon: 0744 145 349, 0766 271 254, 0262 374 593

Email: pensiuneamarioara@yahoo.com

Facebook: @pensiunea.marioara