Pensiunea Bontoș *** (Budești)

DESCRIERE

Pensiunea Bontos este situată în destinația de ecoturism Eco Maramureș, la 6 km de Cavnic, în localitatea Budești, la poalele Munților Gutâi, pe Valea Cosăului. Clădirea pensiunii este construită din materiale tradiționale, lemn și piatră, în stil rustic. Oferă cazare în 6 camere cu băi proprii care includ TV prin cablu și au acces la un balcon comun.

La cerere, oaspeții pot folosi bucătăria comună și beneficia de micul dejun. Ideal este însă sa solicitați un sejur cu masă preparată de gospodinele din sat pentru că astfel vă veți bucura de preparate delicioase, pregătite din ingrediente locale. Proprietatea are o zonă de luat masa, precum și o grădină cu facilități de grătar. Sala de mese este spațioasă și are ieșire la o terasă de dimensiuni generoase, cu o panoramă splendidă. Gazdele, familia BONTOS, dețin în aceeași curte și un mic magazin sătesc.

Poziția pensiunii este ideală ca punct de plecare spre obiectivele turistice din destinația de ecoturism Eco Maramureș: Creasta Cocoșului și Munții Gutâi, Pădurea Crăiască și lacurile sărate din Ocna Șugatag sau, mai departe, către alte obiective turistice din zona mai mare a Maramureșului Istoric.

FACILITĂȚI

  • Acces GRATUIT la internet WiFi
  • Facilități de grătar
  • Terasă, grădină

SPECIAL

  • Preparatele servite sunt gătite cu ingrediente proaspete din gospodăria proprie sau de la localnici.
  • Terasă de dimensiuni generoase, ce oferă o panoramă splendidă
  • Se acceptă tichete de vacanță
  • Se acceptă plata cu cardul

Pensiunea Bontoș a primit certificatul Eco România pentru bune practici în eco-turism și aceasta sprijină demersul de dezvoltare a destinației Eco Maramureș în calitate de partener.

CAPACITATE: 12 persoane în 6 spații de cazare

LOCAȚIE:  Nr. 299A, Budești, Maramureș,

CONTACT:

Maria Bontoș

Telefon: 0751 521 021

Email: mariabontos@yahoo.com 

Facebook: @Pensiunea-Bontos