Pensiunea Poienița 1-2 ** (Budești)

DESCRIERE

Având o locaţie liniştită, în satul Budeşti, Pensiunea Poieniţa oferă cazare economică într-o cabană din lemn, acces gratuit la internet Wi-Fi şi o grădină cu facilităţi de grătar. Situată la doar 8 km de pârtiile de schi din Cavnic, este o bună opțiune de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Camerele includ TV prin cablu şi au acces la o baie comună. Oaspeţii îşi pot pregăti masa proprie în bucătăria comună bine utilată.

La pensiune este disponibilă o parcare gratuită.

Check-in se poate face între orele 14- 20 , iar check-out, între orele 7 -14.

Maramureșul este un muzeu în aer liber, așa că o puteți lua agale pe ulițele satului pentru a descoperi tot ceea ce a făcut ca acest loc să fie vestit în lumea largă: case și porți din lemn, biserici din lemn ridicate acum sute de ani de ani de meșteri pricepuți, tradiții și obiceiuri respectate cu sfințenie, portul popular purtat cu mândrie de localnici. Puteți porni în drumeții pe traseele marcate spre principalele obiective naturale ale zonei sau puteți explora împrejurimile pe bicicletă. Important este să vă bucurați de viața simplă de la țară, să vă reconectați la natură, să simțiți energiile binefăcătoare ale locului.

Poziția pensiunii este ideală ca punct de plecare spre obiectivele turistice din destinația de ecoturism Eco Maramureș: Creasta Cocoșului și Munții Gutâi, Pădurea Crăiască și lacurile sărate din Ocna Șugatag sau, mai departe, către alte obiective turistice din zona mai mare a Maramureșului Istoric: Cimitirul Vesel, Mănăstirea Bârsana, orașul Sighetu Marmației, Memorialul Durerii , Mocănița din Vișeu de Sus.

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Loc de joacă pentru copii
  • Facilități de grătar și ceaun
  • Terasă, grădină
  • Parcare privată.

SPECIAL

  • Animalele de companie sunt acceptate la cerere.

 CAPACITATE: 12 persoane în 6 spații de cazare

LOCAȚIE: DJ 109F, BUDEȘTI, nr. 258, jud. Maramureș

CONTACT:

Petre Cupcea, Alina Cupcea

Telefon: 0748372600

Email: alinacupcea95@yahoo.com

Facebook: @PensiuneaPoienita