CASA DIN SUSANI – CAMERE DE ÎNCHIRIAT **


DESCRIERE

Dacă doriți să descoperiți Maramureșul autentic, sunteți așteptați la Casa din Susani!

Este o căsuță din lemn, având venerabila vârstă de 100 de ani, restaurată cu grijă de meșteri pricepuți pentru a vă oferi tot confortul.

Dacă vă este dor de casa bunicilor, dacă va este dor de copilărie, de gustul bucatelor de odinioară, dacă vreți sa va retrageți pentru o zi, un week-end  sau un concediu întreg, departe de agitația cotidiană, dacă sunteți iubitori de liniște, autenticitate, tradiție, sunteți poftiți cu drag! 4 camere, decorate autentic maramureșean, fiecare cu baia proprie, vă așteaptă! O grădină potrivită pentru a vă reculege în liniște și a vă bucura de natura, precum și o terasă unde puteți sta la ”un pahar de vorbă” vă sunt puse la dispoziție, iar dacă veniți însoțiți de copii, puteți fii fără grijă, vor putea să zburde în voie în curtea generoasă.

Pentru cei care iubesc natura și activitățile în aer liber există numeroase posibilități: puteți alege o drumeție către obiectivele naturale cele mai cunoscute din zona destinației de ecoturism Eco Maramureș sau puteți explora zona pe bicicletă, sunt numeroase trasee marcate în zonă!

Maramureșul întreg este un muzeu în aer liber, așa că doar o simplă plimbare pe ulițele satului va fi prilej de îmbogățire spirituală și de admirare a vestitelor porți maramureșene și a bisericilor din lemn, simbolurile satelor noastre, cunoscute în toată lumea.

De asemenea, zona Maramureșului Istoric, cu Cimitirul Vesel, Mănăstirea Bârsana, Mănăstirea Săpânța Peri, orașul Sighetu Marmației cu Memorialul Durerii, Mocănița din Viseu de Sus este ușor accesibilă.

 

 FACILITĂȚI

  • Acces GRATUIT la internet WiFi
  • Grădină, terasă
  • Facilități grătar
  • Loc de joacă pentru copii
  • Parcare privată

SPECIAL

  • Mâncare tradițională, preparată preponderent din ingrediente locale
  • Se acceptă tichete de vacanță

CAPACITATE: 11 persoane în 5 spații de cazare

LOCAȚIE: Str. Principală, Nr. 302 , 437075 Călineşti, Maramureș

CONTACT:         

GHEORGHE BUTA

Telefon: 0742 525 028  

Email: ghitabuta@yahoo.com

Facebook: @Casa-din-Susani