CASA OPRIȘ – PENSIUNE TURISTICĂ **

DESCRIERE

Pensiunea CASA OPRIS este situată în localitatea Călinești din județul Maramureș, o zonă binecuvântată cu peisaje superbe, oameni harnici și prietenoși, un spațiu rural unde natura și oamenii locului au creat o poveste transmisă peste mări și zări,  cea a Maramureșului: autentic, dăinuitor de secole, unde lemnul s-a transformat în capodopere: biserici, case, porți și toate cele de trebuință într-o gospodărie, unde viața curge în ritm domol, departe de agitația orașului iar dimineața este vestită doar de cântecul cocoșilor și ciripitul păsărilor.

Într-un astfel de loc magic sunteți invitați să vă petreceți un sfârșit de săptămână sau un concediu întreg! Familia Opriș, Petru și Elena, vă așteaptă cu drag  în casa lor și vă pun la dispoziție 16 locuri de cazare în 7 camere, dotate cu tot ce trebuie pentru a te simți  bine, o grădină spațioasă cu leagăn și hamac, unde copiii pot să zburde în voie, foișor, loc de joacă pentru copii.

Și pentru că maramureșenii sunt renumiți pentru ospitalitate, aici veți fi serviți cu drag cu preparate tradiționale pregătite din ingrediente locale sau provenind din gospodăria gazdelor. De la pensiune veți putea porni apoi în drumeții în natură pe trasee marcate sau pur și simplu veți putea descoperi la pas farmecul satului maramureșean. Locația este aproape și de celelalte atracții ale Maramureșului Istoric: Cimitirul Vesel, Mănăstirea Săpânța Peri, Memorialul Durerii din Sighetu Marmației, Mocănița din Viseu de Sus.

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Facilități de grătar
  • Terasă, grădină
  • Loc de joacă pentru copii
  • Acces la bucătărie

 

 

SPECIAL

  • La cerere și la un cost suplimentar se pot organiza seri muzicale cu ceterași, plimbări cu căruța sau cu sania(în funcție de anotimp) trase de cai

Proprietarul pensiunii, dl. Opriș se oferă să vă însoțească la cerere, la obiectivele turistice din zonă

CAPACITATE: 16 persoane în 7 spații de cazare

LOCAȚIE:  str. Principală, nr. 62A, Călinești, sat Călinești, județul Maramureș

CONTACT:         

Petru Opriș, Elena Opriș

Telefon: 0745 359090

Mail: casaopris@yahoo.com