Pensiunea Crinul Alb *** (Desești)Booking.com

DESCRIERE

Dacă doriți să descoperiți cultura, tradițiile și obiceiurile Maramureșului, ați ales locul potrivit!

Proprietarii Pensiunii Crinul Alb din Desești vă așteaptă cu drag să le treceți pragul! Vă vor povesti despre Maramureșul Istoric și vă vor încânta cu o mulțime de surprize pregătite pentru dumneavoastră!

Pensiunea Crinul Alb este situată în Desești, la jumătatea drumului dintre Baia Mare și Sighetu Marmației, pe drumul principal DN18, în inima Maramureșului Istoric, un loc minunat, unde sunteți invitați să vă petreceți vacanțele și sfârșitul de săptămână, indiferent de anotimp!

Veți avea parte de un peisaj spectaculos, cu vedere directă spre Munții Gutâi și Creasta Cocoșului, stânca emblematică a destinației de ecoturism Eco Maramureș, rest al unui străvechi crater vulcanic, ce străjuiește ținutul. Și pentru că maramureșenii sunt renumiți pentru ospitalitate, vi se vor oferi cu drag preparate tradiționale pregătite din ingrediente locale sau provenind din gospodăria proprie.

De aici, veți putea porni apoi în drumeții montane pe trasee marcate sau pur și simplu veți putea descoperi la pas farmecul satului maramureșean.  La mică distanță, chiar în localitatea Desești se află biserica monument UNESCO,  prilej de îmbogățire spirituală. Traseul Șinelor, având un farmec aparte vă va purta pașii prin locuri de o frumusețe specială, printre livezile sătenilor, departe de forfota drumului național.

Suntem aproape și de celelalte atracții ale Maramureșului Istoric: Cimitirul Vesel, Mănăstirea Săpânța Peri, Memorialul Durerii din Sighetu Marmației, Mocănița din Viseu de Sus.

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Facilități de grătar
  • Terasă, grădină
  • Loc de joacă pentru copii
  • Parcare privată
  • Pat suplimentar la cerere

SPECIAL

  • Pentru a intra în atmosfera locului, oaspeții pot proba costumele tradiționale puse la dispoziție de gazde
  • Se acceptă tichete de vacanță

CAPACITATE: 13 persoane în 7 spații de cazare

LOCAȚIE: Strada Principală, nr. 303 B, 437135 Deseşti, România 

CONTACT:

Gheoghe Pop, Sulfenica Pop

Telefon: 0762 355079

Email: pensiunea.crinulalbdesesti@yahoo.com

Website: www.pensiuneacrinulalb.ro

Facebook: @CrinulAlbMaramures