ARMONIA – PENSIUNE AGROTURISTICĂ **


DESCRIERE

Pensiunea Armonia situată în localitatea Văleni , într-o zonă cu vechi tradiţii şi obiceiuri, oferă condiţii excelente de a petrece vacanţa, sărbătorile, concediul sau sfârşitul de săptămână.

Retrasă, dar totuşi în inima satului, Pensiunea Armonia oferă condiţiile de cazare necesare pentru un sejur relaxant. Amenajată modern, dar în armonie cu motivele tradiţionale, pensiunea dispune  de camere a câte 2 locuri de cazare fiecare, dotate cu pat matrimonial, televizor şi baie proprie. La parterul acesteia se află livingul cu şemineu şi o zonă foarte spaţioasă de servit masa și bucătăria utilată complet. Trei din cele cinci camere au balcon, iar la parter zona de dining are ieşire spre terasă. Pensiunea dispune de o curte spaţioasă unde puteţi petrece serile de vară pregătind un grătar alături de prieteni, într-o atmosferă plăcută.

Pentru că în Maramureş tradiţiile nu s-au pierdut, gazdele pensiunii  vă oferă posibilitatea de a vizita casă veche din lemn, tradiţională, unde puteţi îmbrăca straie ţărăneşti pentru o şedinţa foto de neuitat.

De aici veți putea porni într-o plimbare pe ulițele învecinate, pentru a descoperi la pas farmecul satului maramureșean. Si pentru că Maramureșul este renumit pentru măiestria meșterilor săi în arta cioplirii lemnului, vă invităm la o plimbare ușoară pentru a vedea și fotografia Fusul  de la Văleni, o adevărată operă de artă tradițională, situată nu departe de pensiune, pe Dealul Babelor.

În destinația de ecoturism Eco Maramureș, unde se află situată pensiunea, există trasee marcate de drumeție și cicloturism. Veți putea ajunge astfel să vizitați atracțiile naturale ale zonei: Munții Gutâi și Creasta Cocoșului, Tăurile Chendroaiei, Cheile Tătarului, Tăurile de la Hoteni, Pădurea Crăiască și lacurile sărate din Ocna Șugatag.

Punctele de interes din zonă precum: Mănăstirea Eroii Revoluţiei din 1989 din Văleni, Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel din Săpânţa, Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighetu Marmaţiei, pot fi vizitate cu uşurinţă, distanţele până la acestea fiind relativ scurte şi accesibile.

 

FACILITĂȚI

 • Acces GRATUIT la internet WiFi
 • Șemineu
 • Bucătărie utilată
 • Sală de mese
 • Facilități de grătar
 • Terasă
 • Parcare privată.

 

SPECIAL

 • Oaspeții pot proba costumele tradiționale puse la dispoziție de proprietari
 • Puteți vizita o căsuță tradițională, aflată de asemenea în proprietatea gazdelor
 • Se acceptă tichete de vacanță
 • Se acceptă plata cu cardul

CAPACITATE: 10 persoane în 5 spații de cazare

LOCAȚIE:    Sat Văleni, Nr.47, Com. Călinești, Maramureș

CONTACT:         

ANDREICA PETRU

Telefon: 0763 128 607

Email: andreica.petru@yahoo.com

Facebook: @pensiuneaarmonia