DENISA – PENSIUNE AGROTURISTICĂ ***

DESCRIERE

Situată într-o zonă liniștită din localitatea Văleni, Pensiunea Denisa oferă o grădină cu facilități de grătar, o zonă comună cu televizor, precum și acces Wi-Fi gratuit. Pensiunea dispune de 5 camere cu două locuri fiecare.  Trei camere au baie proprie, pentru celelalte două fiind disponibile alte două băi. Aici vă veți bucura de mâncare multă și gustoasă, la pret rezonabil. Horinca este din partea casei!

Există loc de joacă pentru copii, foisor si leagăn pentru relaxare și odihnă.

La cerere, se pot organiza plimbări cu căruța (sania), foc de tabără, drumeții.

De pe dealul alăturat aveti belvedere și se pot fotografia cele mai frumoase apusuri când soarele coboară după Munții Gutâi.

Dacă doresc, turiștii se pot implica în activitățile gospodărești de sezon, își pot încerca puterile la cosit sau strânsul fănului.

La cerere gazdele organizează pentru cei cărora le place distracția, băută moroșenească: ceterași, horincă, hori si jocuri cu strigături.

Iar dacă doriți să vizitați și alte obiective turistice din Maramureșul Istoric, toate acestea sunt accesibile ușor de la pensiune: Cimitirul Vesel, Mănăstirea Bârsana, Mănăstirea Săpânța Peri, Mocănița, orașul Sighetu Marmației, Memorialul Durerii.

Sunteți așteptați la Pensiunea Denisa!

FACILITĂȚI

  • Acces gratuit la internet WiFi
  • Foișor, grădină
  • Loc de joacă pentru copii
  • Parcare privată

SPECIAL

  • Mâncare tradițională, preparată preponderent din ingrediente locale
  • La cerere, în timpul verii puteți face o plimbare cu căruța trasă de cai iar în timpul iernii o plimbare în împrejurimi cu sania trasă de cai- cost suplimentar
  • Se pot organiza seri muzicale cu ceterași

CAPACITATE: 10 persoane în 5 spații de cazare

LOCAȚIE:  VĂLENI, Nr. 426,  Călinești, Maramureș

CONTACT:         

ILEANA GODJA, IOAN GODJA

Telefon: 0741 217511, 0745 660671       

Email: pensiunea_denisa@yahoo.com

Facebook: @PensiuneaDenisaMaramures