BICĂ HAIDUCUL – RESTAURANT

DESCRIERE

Odată ce treceți pasul Gutâi, venind dinspre Baia Mare, veți găsi pe partea dreapta a drumului, la intrarea în Mara, o oază de bună dispoziție, relaxare și răsfăț culinar. Pentru că toate acestea le sunt oferite aici oaspeților care aleg să poposească pentru un scurt răgaz, alături de un peisaj superb într-o zonă reprezentativă a Maramureșului Istoric. Iar pentru că cei care le trec pragul sunt întotdeauna bineveniți, gazda îsi va  găsi timp să stea și la un ”pahar de vorbă”, despre câte-n lună și în stele!

Din capul locului vă spunem că veți gusta la Bică Haiducul bunătăți de-ți lasă gura apă, preparate cu grijă din ingrediente locale: obrăjori de porc, pastramă de berbecuț sau de porc, pastramă din piept de rață și altele asemenea, răsfățate atât cât trebuie la un foc de lemne, pentru a deveni fragede și gustoase de să te lingi pe degete, nu alta!

Iar gulașul de vițel sau de berbecuț, alături de o pâine de casă aburindă le veți găsi întotdeauna aici, proaspete și delicioase!

Și pentru că o masă bună, musai să se termine cu un desert, există specialitatea casei: prăjitură cu zmeură și cremă de iaurt!

Sunteți așteptați cu drag, întotdeauna cu delicii grozave și multă voie bună!

CAPACITATE:

30 persoane în interior

16 persoane pe terasă

LOCAȚIE:  Strada Principala, 87A, Sat Mara, com Desești, jud. Maramureș

CONTACT: Daniel Dulf, Dana Dulf

Telefon: 0740 781905

Email: danadulf@yahoo.com

Facebook: @bicahaiducu